SureSmile

SureSmile is de merknaam van de onzichtbare beugel ofwel aligners waar wij heel graag mee werken. Vanwege de enorm goede kwaliteit van het product, de vooruitstrevende technologie en het comfort van de beugel voor de drager. Dat is de kwaliteit waar wij ook voor staan en daarmee een uitstekende combinatie.

uniek aan SureSmile

SureSmile is de enige aanbieder op het gebied van aligners die digitale gegevens koppelt. Bij SureSmile worden je röntgenfoto’s gekoppeld aan jouw digitale gebitsscans en gezichtsfoto’s.

SureSmile is ook als enige Aligner leverancier in staat om een 3D röntgenfoto te koppelen aan jouw 3D gebitsscan, waarmee ook de positie van je wortels nauwkeurig te bepalen is.

Door al deze informatie te combineren krijg je een behandelplan dat realistisch en biologisch haalbaar is. Je weet vooraf zeker dat het resultaat gehaald wordt als jij je beugels draagt. Dit betekent dat de behandeling efficiënter is, sneller gaat en er minder refinements (verfijning van het eindresultaat) nodig zijn.

Dat betekent voor jou dat je behandeling eerder tot het gewenste resultaat leidt.

Hoogwaardige kwaliteit

De aligners van SureSmile zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Zij maken gebruik van vergevorderde software om voor optimaal draagcomfort te zorgen en daarbij uiteraard ook de exacte beweging van het gebit zo optimaal mogelijk te maken om die mooiste glimlach te krijgen.

De techniek achter de glimlach

Duurzaam:
De SureSmile aligner is gemaakt van Essix ACE kunststof, dat 54% meer kracht heeft om de oorspronkelijke vorm vast te houden tot meer dan 14 dagen om zo optimale beweging van het gebit te waarborgen.

Nauwkeurige fabricage
State-of-the-art productie met laser-gesneden en gepolijste aligners met variabele trimlijnen voor optimale gebits-beweging en comfort voor de patiënten.

Geavanceerde behandel-planning
Door de geavanceerde behandel-planning van SureSmile te gebruiken, maakt jouw tandarts een volledig op maat gemaakt behandelplan voor de juiste beweging van jouw tanden die blijvend en voorspelbaar is.

Hoe werken de aligners van SureSmile?

Voorbij zijn de dagen dat alleen de metalen beugels je aan die mooiste glimlach met rechte tanden konden helpen.
Doorzichtige aligners combineren de fysieke kracht van kunststof met geavanceerde digitale planning voor zeer precieze gebitsbeweging.
Opgesteld door jouw tandarts en het SureSmile Digital Lab, is jouw ideale lach dichterbij dan je denkt.

Start met een digitale screening
Met één druk op de knop onder deze tekst kun jij je foto’s van je gebit doorsturen aan ons.

Wij gaan deze foto’s beoordelen met de geavanceerde kunstmatige intelligentie en sturen je vervolgens een uitgebreide rapportage met advies, speciaal voor jouw gebit.

Vervolgens neemt onze behandelcoördinator contact met je op en tijdens de video-call legt hij alles uit en bespreekt de mogelijkheden met je om jouw gebit mooi recht te krijgen.

Je bent van harte welkom in onze praktijk.