De Praktijk SmileCafé, tandarts voor orthodontie

SmileCafé is als tandartspraktijk voor Orthodontie ontstaan uit KiesQ Tandheelkunde. Karin Molhoek, tandarts voor orthodontie, merkte in haar bestaande tandartspraktijk KiesQ de grote behoefte aan comfort en snelheid in orthodontische behandelingen.

Daarom heeft ze zich de laatste jaren verder in de versnelde orthodontie verdiept en gespecialiseerd.

Om aan die behoefte naar meer comfort en snelheid van de patiënten te voldoen, heeft ze samen met haar partner Martijn Claasen besloten om SmileCafé op te richten.

In SmileCafé kunnen zij zich volledig richten op de behoefte van cliënten om zich snel, comfortabel en laagdrempelig te kunnen behandelen. Ook is het hierdoor mogelijk om orthodontie trajecten van collega tandartsen op ons te nemen zonder ook de reguliere tandheelkunde over te nemen.

KiesQ Tandheelkunde blijft naast SmileCafé bestaan om te blijven voldoen aan de hoog gestelde eisen en kwaliteit die in KiesQ wordt gevraagd om mensen hun mooiste lach te geven. Hoogwaardige tandheelkunde, state-of-the-art apparatuur, de laatste innovaties, kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn wat beide praktijken verbindt.

Uiteraard zijn wij, als kwaliteits tandartspraktijk aangesloten bij de KNMT waarmee de kwaliteit van werken wordt gegarandeerd door controle van buitenaf en continue bijscholing. Met onze persoonlijke benadering zorgen we voor een zo optimaal mogelijk traject.

Wat gebeurt er wanneer jij je aanmeldt voor de intake?

“Een stralende lach is je allermooiste visitekaartje en die belangrijke eerste indruk”​