Behandelteam Karin Molhoek

Karin Molhoek

Jouw Expert

Tandarts voor Orthodontie Karin Molhoek, eigenaar van SmileCafé heeft zich na haar studie tandheelkunde verder ontwikkeld in diverse vakgebieden waaronder orthodontie, esthetische tandheelkunde, digital smile design, implantologie en injectables. Zij heeft hiervoor verschillende gecertificeerde opleidingen gevolgd.

Daarnaast is zij spreker voor SureSmile Aligners en geeft zij lezingen aan collega tandartsen over behandelingen met onzichtbare beugels en versnelde orthodontie.

Karin is één van de weinige experts in Nederland op het gebied van versnelde orthodontie, de techniek waarmee je in hele korte tijd een mooi recht gebit kunt krijgen.

Karin geniet ervan om mensen een nieuwe stralende lach te geven en ervoor te zorgen dat je onbezorgd van oor tot oor kunt lachen. Zij maakt voor jou een behandelplan op maat en kijkt naar alle facetten die daarvoor belangrijk zijn. Zo creëert zij voor jou, jouw optimale en mooiste lach.

Je bent bij haar gegarandeerd in goede handen en zal ze je op professionele en persoonlijke manier behandelen.

Behandelteam Martijn Claasen

Martijn Claasen

jouw behandel coördinator

Martijn is mede-eigenaar van SmileCafé. Hij kan jou alles uitleggen over het traject dat je in gaat. Hij kan al je vragen beantwoorden en neemt alle tijd voor je om ervoor te zorgen dat er geen vraag onbeantwoord is gebleven.

behandelteam smilecafe Ankie

Ankie

jouw behandelcoach

Ankie is mondhygiënist en heeft meer dan 25 jaar ervaring in de Orthodontie. Zij weet alles van jouw behandeling en begeleid je tijdens jouw traject. Zij zorgt dat jij je mondhygiëne op topniveau houdt met de elektrische tandenborstel die je van ons cadeau krijgt.

behandelteam smilecafe Harini

Harini

kwaliteitsmanager en (ortho)assistent

Harini assisteert tijdens de behandelingen. Daarnaast geeft ze je instructies over je behandeling en legt ze je uit waar je op moet letten. Als kwaliteitsmanager zorgt zij ervoor dat alle processen in de praktijk optimaal verlopen.